GEVELWERKEN

HET UITZICHT VAN UW HUIS WORDT ALS NIEUW!

Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor KMO’s. Reken op onze diensten vanaf het gerichte advies bij het eerste contact tot en met de opkuis van de werf.

GEVELWERKEN GECOMBINEERD MET DUURZAME ISOLATIES

Laat uw gevel opfrissen door ons bedrijf en bespaar de volgende jaren een mooi bedrag op uw energiefactuur. Wij verzorgen kwalitatieve gevelwerken in Oostende en bij uitbreiding volledig West-Vlaanderen, zodat u twee voordelen hebt voor één budgetvriendelijke prijs.

Hedendaagse afwerking

Wij bekleden de gevels in het materiaal dat u wenst. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsvolle materialen van een heel divers gamma. Laat ons weten welke sfeer uw gevel moet uitstralen en wij bieden u het juiste materiaal aan. Hout, cederhout, Rockpanel, het zijn maar enkele opties voor uw vernieuwde gevel.

Isoleren

Een tweede voordeel van onze gevelwerken in Oostende en omliggende regio is het aanbrengen van de isolatielaag. Dit gebeurt volgens de meest recente normen en eventueel volgens de richtlijnen van uw architect. U verkrijgt niet alleen nieuwe gevels maar u zal meteen over een veel energievriendelijker gebouw beschikken. U gaat het snel aan uw energiefactuur ondervinden.

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Wij komen ter plaatse kijken om al uw gevels te vernieuwen.

TEVREDEN KLANTEN
0
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen