HELLENDE DAKEN

UW PARTNER IN HET WATERDICHT MAKEN VAN DAKEN EN VIJVERS

Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor KMO’s. Reken op onze diensten vanaf het gerichte advies bij het eerste contact tot en met de opkuis van de werf.

WATER TEGENHOUDEN WAAR HET MOET!

Met onze eenvoudige toepassingen zijn wij uw geschikte aannemer uit Oostende om daken en vijvers waterdicht te maken. Wij zijn actief in de volledige regio West-Vlaanderen. Wij plaatsen volledig nieuwe platte daken maar ook kleinere herstellingen of afwerkingen rond dakgoten, koepels en veranda’s mag u aan ons overlaten. Om tot een duurzaam en betrouwbaar resultaat te komen, gaan wij onder andere aan de slag met EPDM Firestone. Deze folie houdt al het regenwater tegen. Ook uw dakterras maken wij waterdicht zodat u er vlug uren kan relaxen.

Ook voor gevelwerken, het installeren van vijvers, zwemvijvers en zelfs zwembaden bent u bij ons aan het goede adres. Zijn de vorm en diepte van uw vijver gegraven? Dan staan wij er in de regio Oostende om de bodem en zijkanten waterdicht te maken met onder andere EPDM Firestone. Na onze tussenkomst kan u snel de vijver laten vol lopen met zuiver water.

Bel ons onmiddellijk om uw dak of vijver waterdicht te maken. Wij maken meteen een afspraak met u.

TEVREDEN KLANTEN
0
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen