KOPER- EN ZINKWERKEN

HERSTELLEN OF VERNIEUWEN:

WIJ PLAATSEN EEN STEVIGE DAKGOOT

Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor KMO’s. Reken op onze diensten vanaf het gerichte advies bij het eerste contact tot en met de opkuis van de werf.

GEDETAILLEERDE KOPER- EN ZINKWERKEN!

De waterafvoer van uw plat dak, de afwerking rond schouwen en koepels, een dakgoot herstellen of een nieuwe plaatsen? Bij ons vindt u professionele koper- en zinkwerken in Oostende, West-Vlaanderen, voor alle toepassingen op en rond het dak.

Voor de dakgoten werken wij met EPDM-folie om het geheel te bekleden of om de dakgoot te herstellen. Hierdoor zal de dakgoot snel lekvrij zijn en alle regenwater weer vlot kunnen opvangen. Ook herstellingen aan uw dak in de regio van Oostende mag u aan ons toevertrouwen. Wij geven lekken geen enkele kans.

Verder werken wij heel vlot met zink en koper. Zink is een exclusief maar vooral betaalbaar materiaal dat heel duurzaam is. Het is een licht materiaal voor het dak en het gaat lang mee. Wanneer het perfect is geplaatst, heeft u er trouwens geen enkel onderhoud aan. Het is toepasbaar voor hang- en bakgoten en afvoerbuizen zijn te plaatsen in verschillende afmetingen.

Wij verzorgen alle maatwerk voor uw dak in natuurzink, Quartz-Zinc, Anthra-Zinc en koper.

Telefoneer ons snel voor kleine reparaties tot volledige nieuwe daken.

TEVREDEN KLANTEN
0
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen